EZT 

NYÚJTJUK

"A BEFEKTETETT MUNKA 20%-A FELELŐS AZ EREDMÉNYEK 80%-ÉRT." 

PARETO elv

 

A HATÉKONY 20%-RA FÓKUSZÁLUNK.

ALAPELVÜNK:

a megfelelő ötlet,

a megfelelő időpontban,

a megfelelő helyen.

 

MUNKAMÓDSZERÜNK:

naprakész stratégiai tervezés,

új nézőpont,

kreativitás,

holisztikus megközelítés.

A KOMMUNIKÁCIÓ
ELÉG JÓ OK

Jó kommunikációval problémákat oldhatunk meg és hidakat építhetünk. Jó ötletekkel megváltoztathatjuk a világot. Ez számunkra nem hit kérdése, ez a valós tapasztalatunk a világról. Mint ahogy azt is tudjuk, hogy a megfelelő irányt mindig átfogó stratégiai gondolkodásmódunk, valós fogyasztói ismereteink, folyamatosan frissülő szellemiségünk, és a kreativitás szeretete mutatja meg.

Csapatunk több évtizedes reklámszakmai múlttal rendelkező, tapasztalt kommunikációs szakemberekből, és friss tehetségekből áll. Ezért tudunk ügyfeleinknek hatékony, kreatív és holisztikus kommunikációs megoldásokat nyújtani a felesleges körök, reklámútvesztők és marketing büdzsépazarlás elkerülésével.

Nagyon várjuk, az új kihívásokat!

Keressen minket, ha szakértő gondolkodásra, profi projektmenedzsmentre, stratégiai konzultációra és releváns, teljes körű kreatív kampányokra van szüksége!

 

MUNKÁINK

Tesco

Tesco

ATL, BTL, CSR, PR, belső kommunikáció

Libresse

Libresse

ATL, BTL, POS, TVC

FRESSNAPF

FRESSNAPF

ATL, BTL

Möelix, Mömax

Möelix, Mömax

ATL, PR

Richter Gedeon

Richter Gedeon

arculattervezés

Ökumenikus Segélyszervezet

Ökumenikus Segélyszervezet

TCR TV

Ludwig

Ludwig

MAPS

 
 
 

MENEDZSMENT

A Heads Communication ügynökséget közel 20 éves nemzetközi reklámügynökségi tapasztalattal alapítottunk. Mögöttünk van számos nagy nemzetközi és magyar márkán töltött év és menedzsment tapasztalat, hatékonysági és kreatív díjak, elismerések. Előttünk pedig a közös jövő, melyet ügyfeleink számára további sikerekkel és kiváló munkánkkal szeretnénk maradandóvá tenni.

LÉPJ VELÜNK

KAPCSOLATBA!

Sikeres!

info@headscom.com

 

mobil: +36 30 989 5875

 
Misinszki Ákos
Misinszki Ákos

Ügyvezető igazgató Minden a fejben dől el KORÁBBAN: Publicis/Client Service Director, Publicis Dialog/CEO, Akció 360/COO SZAKMAI HÁTTÉR: stratégiai tervezés, tanácsadás, client service, nemzetközi koordináció, CEE kampányok, PR, DM, Event, Health és Digital ÜGYFELEK: Sanofi-Aventis, Opel, Vivendi, Magyar Telekom, Telenor, Heineken, Coca-Cola, HP, MOL, L’Oreal, Renault, Baumax, Pfizer, P&G, Citibank, CIB, HVB Bank, SCA (Libero, Libresse, Zewa), Groupama, Opel, Tesco, Holcim, MNB, Richter Gedeon

press to zoom
Hoós Ágnes
Hoós Ágnes

Kreatív igazgató A fej meghajol a szív előtt KORÁBBAN: McCann-Erickson kreatív igazgató, Akció360 kreatív igazgató SZAKMAI HÁTTÉR: kreatív és stratégiai fejlesztés, projektmenedzsment ÜGYFELEK: Pannon GSM, Telenor, Magyar Telekom, T-Home, T-Mobile Coca Cola, Nestlé, Zwack Zrt, Durex, Procter&Gamble, Burger King, Master Food, Nescafé, L’Oreál, Maybelline, Tesco, Fressnapf, SCA, OTP Bank, Magyar Nemzeti Bank, ING, Alfa Romeo, Continental, Béres Gyógyszergyár, Baumax, Magyar Hospice Alapítvány…

press to zoom